Rummen på hotell oskar

Varje rum är unikt till formen men det nordiska temat är gemensamt. Svenska ekgolv, småländska fönster och snickerier av finsk skärgårdsbjörk ger en skön och sund miljö.

 

Inredningen är designad av de främsta svenska och danska formgivarna. Gunilla Allards stolar, bord från Lammhult, lampor av Arne Jacobsen och sängar från Dux, skänker såväl atmosfär som bekvämlighet.

 

Samtliga rum har eget helkaklat badrum med golvvärme, TV med massor av kanaler och gratis supersnabbt WiFi.

Familjerum på Winstrup hostel

Vi kan inte erbjuda extrasängar på Hotell Oskar, men om ni är en lite större familj som vill bo tillsammans kan vi erbjuda ett privat sovrum på vårt vandrarhem Winstrup Hostel ett stenkast från Hotell Oskar (Winstrupsgatan 3). Rummet har platsbyggda våningssängar för upp till sex personer och sänglinne, handdukar och internet ingår i priset. Det finns fina dusch och toalettavdelningar (dock inte på rummet, men med privata och låsbara små omklädningsrum). Frukost ingår inte i priset men kan köpas till rabatterat pris på vårt Crêperie på Klostergatan 14 (samma frukostbuffet som för Hotell Oskar). Winstrup har också ett fullutrustat kök om ni föredrar att fixa maten själva.

Hotell Oskar

Bytaregatan 3

222 21 Lund

stay@hotelloskar.se

046 18 80 85

Normalpris mån - tor

Enkelrum          1395:-

Dubbelrum       1595:-

Normalpris fre - sön
Enkelrum           895:-
Dubbelrum        995:-