Bokningen är bindande både för beställare och hotellet i och med att den bekräftats av hotellet. Bekräftelse sker genom e-mail. Vid bokning skall namn, e-postadress, postadress och mobiltelefonnummer. Incheckning sker från kl 15 på ankomstdagen eller enligt överenskommelse. Utcheckning sker senast kl 10 på avresedagen.

Eventuell avbeställning ska ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst. Avbokar man senare debiteras en natt. Detta gäller även vid utebliven ankomst.

Har du beställt för en viss tid men avreser före denna tids utgång får du betala samma ersättning som vid sen avbeställning. Utöver priset för den tid du vistats på hotellet debiteras ytterligare ett dygn.

Betalning sker med bankgiro eller med kreditkort via PayPal on-line före ankomst alternativt med kreditkort eller kontant under vistelsen. Företagsgästers boende kan faktureras mot en faktureringsavgift på 50 kronor.

Enligt svensk lag svarar hotellet för dig och dina ägodelar endast om skada vållats av hotellets personal.

Gästen ansvarar själv för skada som han eller hans gäster vållar inom hotellet. Det ska vara tyst på rummet mellan 22-07 och om detta inte respekteras förbehåller vi oss rätten att ta ut en störningsavgift på upp till 2000 kr för att kompensera övriga gäster som blivit störda.

Husdjur och rökning är inte tillåtna på Hotell Oskar. Externa gäster som inte finns med vid bokningen får inte vistas på rummet från 22-07. Vid överträdelse av detta har Hotell Oskar rätt att debitera extra kostnader för brandkårsutryckning, allergisanering osv.