top of page

PRAKTISK INFORMATION

Samtliga rum har eget helkaklat badrum med golvvärme, TV med massor av kanaler och gratis supersnabbt WiFi.

Fästpunkt 1

RECEPTION

Hotell Oskar har ingen bemannad reception. När du bor hos oss sköter du alltså din incheckning själv med hjälp av de instruktioner du får via mail innan ankomst. Vår telefon är däremot bemannad 24 timmar om dygnet så att du kan nå oss: 0723 290 800. 

INCHECKNING OCH UTCHECKNING

Hos oss sköter du din incheckning själv genom att följa instruktionerna i mailet med ankomstinformation som vi skickar ut strax före din ankomst. Detta mail innehåller koden till ytterdörren - notera att detta är en speciell kod och inte den PIN-kod du får om du bokat via någon kanal (tex booking.com).

Du kan checka in från 15.00 och utcheckning sker senast 10.00. Det går bra att checka in två timmar tidigare och att checka ut upp till två timmar senare än detta och det kostar 250 kr. Beställ här! 

FRUKOST

Hotell Oskars gäster äter sin frukost på Crêperiet precis runt hörnet. Det är vår egen restaurang och vi serverar en riktigt bra frukostbuffé. Prova våra crêpes, scrambled eggs à la minute, vårt nybakade surdegsbröd eller varför inte en iskall smoothie? Om ni är ett större sällskap får ni gärna boka bord i förväg.


Vardagar: 7.00 - 10.00
Lördagar & Söndagar: 8.00 - 10.30

Fästpunkt 2
Fästpunkt 2

PARKERING

Hotell Oskar ligger på en gågata i centrala Lund. Den bästa platsen att parkera på är i parkeringsgaraget vid stationen (där finns också möjlighet att ladda elbilar). Infarten sker från Västra Stationstorget och det är bara någon minuts promenad från hotellet.

BAGAGEFÖRVARING

Du får gärna förvara ditt bagage under trappan vid receptionen i anslutning till din vistelse. Se bara till att inte lämna några värdesaker i bagaget. Din kod till entrédörren fungerar från klockan 9 på ankomstdagen och fram till klockan 16 på avresedagen. Du behöver inte kontakta oss för att placera ditt bagage under trappan. Vi tar inget ansvar för bagageförvaringen. Det finns låsbara skåp på järnvägsstationen runt hörnet.

RÖKNING OCH HUSDJUR

Hotell Oskar är helt rökfritt och allergisanerat. Tyvärr, inga husdjur är tillåtna.

ALLERGIER

Vi har inte dun eller fjädrar i våra kuddar eller täcken.  Det finns ett begränsat urval av glutenfritt, laktosfritt och veganskt på frukosten

INGEN HISS

Det finns ingen hiss på Hotell Oskar, men om du behöver hjälp att bära ditt bagage kan du ringa oss på 0723 290 800 i god tid.

bottom of page